Te & kaffe på jobbet

Gott te & kaffe på jobbet


Har du företag i Linköping och vill ge dig och dina anställda en hållbar och trevlig fikaupplevelse.

Fikapausen gör oss inte bara glada utan ökar prestationen också. Det ökar trivseln och samhörigheten på arbetsplatsen. Visst vill man att det ska vara en stund då man kan slappna av och njuta av vad vi har i koppen. 

Du kan välja mellan en mängd olika sorter, gröna, röda, svarta teer med eller utan frukter och bär. Bäst är att välja några olika för att det ska passa alla tedrickare på arbetsplatsen. 


Här erbjuds du också specialkaffe från olika microrosterier runt om i sverige. Dessa bönor är spårbara från planta till kopp. Bönorna rostas sedan för hand och i små partier. Din arbetsplats kan också vara med och bidra till ett hållbart fika.

Kontakta butiken så kan vi tillsammans hitta en fikalösning som passar dig och din personal.Låt varje fikastund på dagen bli en njutning


Är du trött på att dricka dåligt kaffe eller te på jobbet.
Kontakta Liljeåkers te & kaffehandel  så kommer vi fram till en bra fikalösning på just din arbetsplats.

Mail: info@liljeakersteokaffe.se

Tel: 013-10 14 48


De bönor som säljs i butiken kommer från olika svenska microrostrier.
Bönorna är odlade med största omsorg av miljön och människorna som driver och arbetar på plantagen. Kaffet är spårbart och kallas specialty coffee.
Lite dyrare men mycket godare för miljön, människorna och smak.

Lösviktste
Här kan du välja bland en mängd olika sorter. Gröna, svarta eller rooibos, med eller utan frukt och bär.
Välj gärna några olika sorter till din arbetsplats för att det ska finnas en kopp te som passar just dig och dina kollegor. 

Påsteer från Teministeriets kollektion Supertea. Ekologiska teer med blandningar av te, örter, frukter och kryddor. Noga utvalda och näringsrika ingredienser.


Liljeåkers te & kaffehandel

Nordengatan 27 582 56 Linköping
info@liljeakersteokaffe.se

013-10 14 48

Copyright 2018 @ All Rights Reserved